Skip directly to content

Sperti Zalf & Zetpillen

Onze producten

Sperti, Nr. 1 van Nederland bij aambeien*, is al jaren een vertrouwde oplossing bij aambeien. De producten van Sperti werken verzachtend en verkoelend op de gevoelige huid van de anus. Je kunt al verlichting merken van de jeuk, de pijn of het branderige gevoel.

Sperti Zetpillengeneesmiddel

Sperti Zetpillen

Sperti aambeienzetpillen (geneesmiddel) verzachten bij aambeien de pijn en verlichten de jeuk. Met name voor het behandelen van inwendige aambeien zijn Sperti zetpillen uitstekend geschikt. Heb je last van zowel inwendige als uitwendige aambeien, dan raden wij je de combinatie aan van Sperti aambeienzalf en Sperti zetpillen: overdag gebruik je de zalf, 's avonds een zetpil.

Wanneer gebruik je Sperti aambeienzetpillen?

Gebruik Sperti zetpillen voor het behandelen van klachten die het gevolg zijn van aambeien. Zoals jeuk, vochtafscheiding, bloedinkjes, pijn of een combinatie van deze klachten.

Hoe gebruik je Sperti aambeienzetpillen?

Bij klachten breng je 's morgens en 's avonds en na elke stoelgang één zetpil in de anus. Na elke stoelgang reinig je de anale opening eerst met zacht toiletpapier, daarna met een washandje en lauw water. Droog vervolgens voorzichtig, bij voorkeur door te deppen met een zachte handdoek.

Sperti aambeienzetpillen is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Sperti Zalf geneesmiddel

Sperti Zalf

Sperti aambeienzalf (geneesmiddel) heeft een verzachtend en verkoelend effect op de gevoelige huid van de anus. Je kunt verlichting merken van de jeuk, de pijn of het branderige gevoel. De zalf is geschikt voor zowel uitwendige als inwendige aambeien.

Wanneer gebruik je Sperti aambeienzalf?

Je gebruikt Sperti aambeienzalf bij het behandelen van klachten die het gevolg zijn van aambeien. Zoals jeuk, vochtafscheiding, bloedinkjes, pijn of een combinatie van die klachten.

Hoe gebruik je Sperti aambeienzalf?

Breng bij klachten 's morgens en 'avonds en na elke stoelgang een beetje zalf aan op en rond de anus. Voor het eventueel inwendig aanbrengen van de zalf kun je de bijgeleverde applicator op de tube schroeven. Na elke stoelgang reinig je de anale opening eerst met zacht toiletpapier, daarna met een washandje en lauw water. Droog vervolgens voorzichtig, bij voorkeur door te deppen met een zachte handdoek.

Sperti aambeienzalf is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

*Nielsen (verkopen 2017)